Boshuisje Otterlo

Nog vrije dagen in december zoals 2de midweek/week en 2de weekend van kerstvakantie. Boek snel voor ze verhuurd zijn!


Vakantiehuisje in Otterlo op de Veluwe

Boshuisje Otterlo staat aan de rand van het Roekelse bos. Dit sfeervolle stenen met hout beklede 4-persoons boshuisje biedt u rust en ruimte in de Veluwse natuur van het dorp Otterlo. Hier kunt u héérlijk een frisse neus halen, lange wandelingen maken en fietsen. 

Wandel- en fietspaden

Vanuit het vakantiehuisje wandelt of fietst u zo het bos in. Hier kunt u eekhoorntjes en misschien wel Spaanse runderen, wilde paarden, reeën en wilde zwijnen tegen komen. Op enkele meters van het boshuisje lopen verschillende wandelroutes zoals de bekende Klompenpad route, ook de wandelroute 'De Big 5' van Otterlo is erg leuk om te bewandelen. De fietspaden leiden u door het afwisselende Roekelse bos en heidevelden, er is zelfs een uitzichtpunt "De Valenberg", waar u tegen de avond de herten en reeën kunt zien grazen.

Natuurgebieden

Diverse natuurgebieden verbinden elkaar over de Veluws vlaktes. Bezoek het natuurgebied de Mossel met o.a. het Mosselse zand (zandverstuiving), Ginkelse Hei, Kreelsche plas, Planken Wambuis, en Reemsterveld. Ook het Nationaal Park Veluwezoom in Rheden, Zypendaal en Sonsbeek in Arnhem, Wodanseiken in Wolfhezen en het Natuurreservaat Kootwijkerzand welk het grootste is van Europa zijn zeker een bezoek waard. 

Otterlo

In het dorp Otterlo (op 1 km) zijn de lokale winkeltjes en u huurt er iedere denkbare fiets. Met zijn restaurantjes en cafés is Otterlo sinds jaar en dag een gezellig bruisend dorpje.

Otterlo heeft nog meer te bieden, zo kunt u op Droompark de Zanding in de zomer heerlijk buiten zwemmen en liggen op het strandje of grasweide. Ook is er een leuke zand en water speelplek voor de kinderen. Met minder weer kunt u ook gebruik maken van het binnenzwembad.

 

Kortom, er hangt een onvergetelijke sfeer op dit stukje Veluwe!Boshuisje Otterlo 

Koeweg 20-1 

6731SJ Otterlo 

contact