• LastMinute📍 15% korting*.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief, ontvang de lastminuts en kortingen.
Boshuisje Otterlo » Boeken en meer informatie » Omboekgarantie corona in 2022

Omboekregeling

U kunt tijdens de boeking (alleen via www.boshuisjeotterlo.nl) aangeven dat u gebruik wilt maken, indien nodig, van een coronavoucher. De voorwaarde is wel dat op het moment dat uw geboekte vakantie plaats gaat vinden de corona maatregelen van de regering en van het RIVM nog van kracht zijn, en dat het voor u niet mogelijk is om op vakantie te gaan. 

 

Voorwaarden coronavoucher 2022

 1. De coronavoucher wordt verstrekt door Boshuisje Otterlo, Koeweg 20-1 te Otterlo
 2. De coronavoucher kan worden ingewisseld in geval van annulering door de gast.
 3. Reden van annulering is dat het verblijf niet plaats kan vinden door de corona maatregelen.
 4. Boshuisje Otterlo is niet verplicht om de coronavoucher te overhandigen als er redelijkerwijs wel mogelijkheid is om te verblijven in het Boshuisje Otterlo.
 5. De gast kan vanaf 7 dagen voor de aankomstdag het verblijf annuleren, er wordt dan een coronavoucher aangemaakt.
 6. De coronavoucher heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum en de geldigheid vervalt zodra er een nieuwe boeking heeft plaats gevonden.
 7. De gast dient binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum een andere aankomstdatum te boeken. Deze nieuwe datum/boeking kan alleen als het Boshuisje Otterlo beschikbaar/vrij is voor de verhuur. De gehele nieuwe boeking moet binnen deze 12 maanden liggen.
 8. De coronavoucher kan alleen worden ingewisseld bij Boshuisje Otterlo Koeweg 20-1 Otterlo. 
 9. De waarde van de coronavoucher is gelijk aan de hoogte van de oorspronkelijke totaalbedrag op de reservering/factuur en door de gast al betaalde bedrag.
 10. Ingeval het totaalbedrag bij de nieuwe overeenkomst/boeking hoger ligt dan de waarde van de coronavoucher, is de gast verplicht het verschil bij te betalen. Ingeval de kosten bij de nieuwe overeenkomst/boeking lager liggen dan de waarde van de coronavoucher, wordt voor het verschil geen nieuwe voucher verstrekt of het verschil terug betaald.
 11. Op de coronavoucher staat de datum van uitgifte, de geldigheidsduur, de naam van de uitgever: Boshuisje Otterlo, Koeweg 20-1 te Otterlo, het reserveringsnummer, de naam en adresgegevens van de gast duidelijk vermeld.
 12. De coronavoucher is niet overdraagbaar aan derde, niet inwisselbaar voor geld en wordt niet als betaalmiddel geaccepteerd tijdens het verblijf bij Boshuisje Otterlo.
 13. Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval Boshuisje Otterlo dit nodig vindt.